اخبارگزارش و تحلیل

6 دلیل اصلی تنش میان آمریکا و اسرائیل

به گزارش مجله خبری مقاومت به نقل از جروزالم‌پست، آمریکا و رژیم صهیونیستی بر سر موضوعات ایران، شهرک‌سازی‌های اسرائیل، کنسولگری آمریکا در بیت المقدس، نرم‌افزارهای جاسوسی رژیم صهیونیستی و چین منافع متضادی دارند.

«پشت درهای بسته» عبارتی است که این روزها در گفتگوهای بین مقامات ارشد آمریکایی و اسرائیلی زیاد به چشم می خورد.

تاکنون این گفت‌وگوها جهت ترمیم روابط دیپلماتیک بین دموکرات‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی که سال‌ها مشاجره آشکار و پنهان داشته اند، لازم است.

باراک اوباما و بنیامین نتانیاهو بارها به صورت آشکار با هم درگیر شدند. اما علی‌رغم تفاوت‌های ایدئولوژیک روی کاغذ، جو بایدن و نخست‌وزیر اسرائیل نفتالی بنت، جبهه‌ای متحد را پیش‌بینی کرده‌اند.

اما در هفته های گذشته، شاهد نزاع آمریکا و اسرائیل بر سر برنامه هسته ای ایران بودیم؛نقطه اختلافی که که تحلیلگران می گویند در نهایت این موضوع می تواند آنها را از هم دور کند.

دیوید ماکوفسکی، یکی از کارمندان موسسه واشنگتن برای سیاست خاور نزدیک،گفت: «در موضوع ایران،مسائلی وجود دارد که می تواند بین دو طرف شکاف ایجاد کند.

ماکوفسکی افزود: آنچه ایران در این هفته می خواهد می تواند منجر به رویارویی آشکار بین این دو متحد شود.

ماکوفسکی خاطر نشان کرد: «من فکر می‌کنم روابط آمریکا و اسرائیل از نظر نحوه واکنش هر طرف به این عدم قطعیت مورد آزمایش قرار خواهد گرفت.»

از مسائل دیگر بین آمریکا و اسرائیل این است که دولت بایدن ماه گذشته دو شرکت جاسوس‌افزار اسرائیلی، به نام های NSO group و Candira را تحریم کرد و گفت که دولت‌های سرکوبگر از این ابزارها برای «تهدید نظم بین‌المللی مبتنی بر قوانین» استفاده می‌کنند.

بایدن در این مورد گفت که وزارت جنگ اسرائیل باید صادرات فناوری امنیتی را تایید کند و ما خواهان پاسخگویی آنها هستیم. با این وجود، دولت بایدن گفت که هیچ اقدامی علیه رژیم صهیونیستی در پیش نخواهد بود.

ند پرایس، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا نیز گفت:ما مشتاقانه منتظر گفتگوهای بیشتر با اسرائیل در مورد اطمینان از عدم استفاده از محصولات این شرکت ها برای هدف قرار دادن مدافعان حقوق بشر، روزنامه نگاران و دیگرانی هستیم که نباید هدف قرار گیرند.

روبیکای اخبار جبهه مقاومت
متنی یکتانت

HajEmmad

گریزتان نیست گریزتان نیست که در هر بیتی تفنگی است از کرانه ی نیل تا فرات…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا