چین اولین شناور بدون سرنشین خودران جهان را ساخت!

چین روز پنجشنبه اولین و بزرگترین شناور دریایی خودران بدون سرنشین جهان را به نام “ژو های یون” رونمایی کرد که می تواند به تنهایی کار کند، این شناور بدون سرنشین را می توان از راه دور کنترل کرد یا به طور مستقل در آب های آزاد حرکت داد. ظاهرا این شناور با هدف تحقیقاتی-نظامی ساخته شده.
کشتی Zhu Hai Yun صبح روز پنجشنبه وارد بندر اصلی خود در بندر Zhuhai Gaolan در استان گوانگدونگ چین جنوبی شد و پس از یک سال و نیم ساخت به طور رسمی مورد استفاده قرار گرفت.
طراحی و ساخت زو های یون از اصول هوش سبز، پشتیبانی حیاتی از سیستم های بدون سرنشین و “احساس آینده” استفاده کرده است. در همین حال، سیستم های قدرت، سیستم های محرکه، سیستم های هوشمند، سیستم های موقعیت یابی نیرو و سیستم های پشتیبانی تحقیقاتی به طور مستقل توسط تیم های تحقیقاتی چینی و بددن دخالت کشور های خارجی توسعه یافته اند.
یکی از اعضای آکادمی علوم چین و مدیر آزمایشگاه علوم و مهندسی دریایی گوانگدونگ، گفت: هدف آن آزمایش عملکرد ناوبری خودران و روانه سازی کشتی بدون سرنشین است.
به نقل از پایگاه خبری گلوبال تایمز برای اولین بار، شناور فوق به مدت ۱۲ ساعت متوالی به طور مستقل پیمایش کرد و بدون برخورد یا ایجاد خطر برای موانع و کشتی های احتمالی در مسیر دریایی خود حرکت و اقدام به جمع آوری اطلاعات هدفمند کرد.
مشخصات ناو بدون سرنشین ژو های یون
ناو بدون سرنشین هوشمند با طول ۸۸.۵ متر یکی از دستاوردهای برجسته آزمایشگاه دریایی جنوب چین است که قابلیت جابه جایی حدود ۲۱۰۰ تن و حداکثر سرعت ۱۸ گره دریایی دارد.
این کشتی دارای یک عرشه عقبی جادار است که می تواند انواع ابزارهای رصد بدون سرنشین هوای، دریایی و زیردریایی کوچک و بزرگ را حمل کند.
وظایف بررسی دریایی جامع مانند نقشه برداری و نقشه برداری اقیانوس، رصد اقیانوس، گشت دریایی و بررسی جزئی و نمونه برداری را انجام دهد.
شاید مایل به مطالعه بیشتر باشید : چین دارای بزرگترین نیروی دریایی جهان و سومین نیروی هوایی است